INFO EUROPEAN JUNIOR CUP PROGRAM REGULAMENT REZULTATE INSCRIERI / REGISTER TULCEA GALERIE FOTO CONTACT 

DESPRE NOI

Aqua Vita Delta Tulcea

Federația Româna de Triatlon


Asociaţia “Ivan Patzaichin - Mila 23”
este o initiaţivă a cvadrupului campion olimpic Ivan Patzaichin, o legendă a canotajului, fiind singurul român caruia Comitetul Olimpic Internaţional i-a acordat Colanul de Platină. După succesele înregistrate în cariera sa sportivă, Ivan Patzaichin a devenit antrenor, iar în 2010 a fondat Asociaţia “Ivan Patzaichin - Mila 23”.

Asociaţia preia numele satului natal al lui Ivan Patzaichin (Mila 23), asumând misiunea de a sprijini comunităţile locale din Delta Dunării şi de a întoarce Deltei şi oamenilor de acolo atenţia de care au nevoie pentru a-şi păstra tradiţiile, meşteşugurile, şi pentru a menţine naturaleţea locului.

Proiectele dezvoltate de Asociația “Ivan Patzaichin - Mila 23” au o puternică componentă educativă, promovând și explicând concepte moderne (ecoturism, turism cultural, turism de aventură, turism sportiv, turism responsabil, turism lent) care pot activa avantajele competitive ale României: capitalul natural, autenticitatea, diversitatea peisajelor și biodiversitatea, varietatea formelor de relief, elemente specifice de cultură (tradiții, gastronomie etc.)


produced by interactivelook

Organizatori:

Parteneri:

Cu sprijinul:

Parteneri media: