DESPRE NOI PROBE TRASEU PROGRAM REGULAMENT REZULTATE INSCRIERI TULCEA GALERIE FOTO CONTACT 

Rowmania Delta Triatlon

Rowmania Delta Triathlon este o nouă iniÅ£iativă a multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, parte a campaniei Rowmania de promovare a destinaÅ£iilor de ecoturism din Delta Dunării ÅŸi a valorilor turismului de bun simÅ£. Rowmania militează pentru o mai bună înÅ£elegere ÅŸi interpretare a naturii, ÅŸi se adresează iubitorilor de miÅŸcare în aer liber ÅŸi celor care iubesc ÅŸi protejează natura.

"Mi-e dor de competiÅ£ii ÅŸi concursuri, niciodată nu mă satur de ele. Åži atunci când nu mai pot să particip în cele oficiale, îmi organizez propriile competiÅ£ii. Åži îmi invit ÅŸi prietenii. Cu cât mai complexe, cu atât mai bine; cu cât mai mulÅ£i, cu atât mai palpitant. AÅŸa că vă invit să ne întrecem în alergat, mers pe bicicletă ÅŸi înot la triatlonul de la Tulcea. Apoi, dacă mai aveÅ£i suflu, veniÅ£i să vâslim împreună în canotcă, pe lacul Ciuperca, sau să explorăm cu înÅ£elepciune apele Dunării spre Sfântu Gheorghe, ÅŸi vă promit că n-am să mă supăr dacă mă întreceÅ£i, deÅŸi nu văd cum s-ar putea întâmpla aÅŸa ceva…"  
                                                                 Ivan Patzaichin, canoist din Mila 23, gazda Triatlonului


Rowmania Delta Triathlon este organizat de AsociaÅ£ia Ivan Patzaichin - Mila 23 ÅŸi se desfăşoară la Tulcea, duminică, 1 septembrie, în cadrul Festivalului InternaÅ£ional al Bărcilor cu Vâsle (30 august - 1 septembrie), ajuns deja la ediÅ£ia a treia. Rowmania Delta Triathlon face parte din Circuitul NaÅ£ional de Triatlon 2013.

"Orice nouă competiţie sportivă din România de astăzi merită o reverenţă. Asta pentru că, numai aşa, numai prin concursuri adresate publicului larg şi în primul rând copiilor se poate reînvăţa ce înseamnă să munceşti onest, din greu, să visezi la performanţă, să fii puţin mai bun sau mai puternic decât ai fost ieri."
                                                                      Marian Chiriac, alergător diletant, editor al Alerg.ro

produced by interactivelook

Organizatori:

Cu sprijinul:

Parteneri:


Parteneri media: